Pääsivu

Lue lisää avoimista työpaikoista.

X Maaperätieteiden päivät pidetään 9. – 10.1.2019 Tieteiden talolla Helsingissä.

Tiedekulman Maaperäpaneelia voi seurata keskiviikkona live-streamista nimellä 'Maaperä Suomen ilmastopolitiikassa' https://www.helsinki.fi/fi/tiedekulma/katso-ja-kuuntele

Ohjelman viimeisin versio PDF icontässä.

Abstraktikirja on PDF icontässä.

GLYFOS II hankkeen esitykset ovat tässä.

Lue lisää tulevista maaperäaiheisista kokouksista ja kursseista

Thursday 21st June 2018 at Kulttuuritalo, Helsinki

Are you aware of the 17 Goals that Transform Our World?

It’s a year to the 3rd Ecology of Soil Microorganisms conference!
Here is the first circular for the conference in Helsinki: ESM3 Second Circular

Seuran blogi

Blogi on seuran jäsenten keskustelupalsta. Keskustelunavauksen haluamastaan aiheesta voi tehdä seuran tiedotusvastaavan kautta (Katri Rankinen, etunimi.sukunimi@ymparisto.fi). Julkaistua keskustelua pääsee jokainen kommentoimaan suoraan.

Facebook

https://www.facebook.com/maaperatieteidenseura/

Twitter

maaperaseura

FileEsitys EGUssa

Jäseneksi liittyminen

Seuran jäseneksi voi liittyä lähettämällä meilin sihteerille tai täyttämällä sähköisen lomakkeen linkistä Jäseneksi. Käsittelemme jäsenasiat seuraavassa hallituksen kokouksessa. Jäsenmaksu on 15 € varsinainen jäsen ja 7 € perustutkinto-opiskelija.

EU:n uusi tietosuoja-asetus astui voimaan tänään 25.5.2018. Henkilötietojen käsittely ja henkilön oikeudet säilyvät uudistuksessa pääosin ennallaan. Suomen Maaperätieteiden Seuran jäsenrekisteriin on tallennettu ne tiedot, jotka jäsen on ilmoittanut rekisteröitymisen yhteydessä joko sähköpostitse seuran sihteerille taikka täyttämällä jäsenlomakkeen seuran nettisivuilla http://www.maapera.fi/jaseneksi. Jäsenillä on oikeus tarkastaa itseään koskevat tiedot, sekä pyytää oikaisemaan virheelliset ja poistamaan tarpeettomat tiedot. Jäsenrekisteriin ja tietoturvaan liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä seuran sihteeriin (noora.manninen@helsinki.fi).