Pääsivu

Lue lisää tulevista maaperäaiheisista kokouksista ja kursseista

Kevät lähestyy ja on seuran vuosikokouksen aika 3.4.2019. Tänä vuonna edessä on uuden hallituksen ja tietenkin perinteisen syysretkikohteen valinta! Lue oheisesta kutsusta tarkemmat tiedot kokouksesta, ja ilmianna mahdollinen halukkuutesi toimia seuran hallituksessa seuraavalla kaksivuotiskaudella. Kirjallisia ehdotuksia kokouksessa käsiteltävistä asioista voi lähettää puheenjohtaja Helena Soinnelle (helena.soinne@luke.fi) 6.3.2019 asti.

PDF iconGeneral meeting invitation

PDF iconKutsu vuosikokoukseen

 

 

Lue lisää avoimista työpaikoista.

Seuran blogi

Blogi on seuran jäsenten keskustelupalsta. Keskustelunavauksen haluamastaan aiheesta voi tehdä seuran tiedotusvastaavan kautta (Katri Rankinen, etunimi.sukunimi@ymparisto.fi). Julkaistua keskustelua pääsee jokainen kommentoimaan suoraan.

Facebook

https://www.facebook.com/maaperatieteidenseura/

Twitter

maaperaseura

FileEsitys EGUssa

Jäseneksi liittyminen

Seuran jäseneksi voi liittyä lähettämällä meilin sihteerille tai täyttämällä sähköisen lomakkeen linkistä Jäseneksi. Käsittelemme jäsenasiat seuraavassa hallituksen kokouksessa. Jäsenmaksu on 15 € varsinainen jäsen ja 7 € perustutkinto-opiskelija.

EU:n uusi tietosuoja-asetus astui voimaan tänään 25.5.2018. Henkilötietojen käsittely ja henkilön oikeudet säilyvät uudistuksessa pääosin ennallaan. Suomen Maaperätieteiden Seuran jäsenrekisteriin on tallennettu ne tiedot, jotka jäsen on ilmoittanut rekisteröitymisen yhteydessä joko sähköpostitse seuran sihteerille taikka täyttämällä jäsenlomakkeen seuran nettisivuilla http://www.maapera.fi/jaseneksi. Jäsenillä on oikeus tarkastaa itseään koskevat tiedot, sekä pyytää oikaisemaan virheelliset ja poistamaan tarpeettomat tiedot. Jäsenrekisteriin ja tietoturvaan liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä seuran sihteeriin (noora.manninen@helsinki.fi).